Referenties

Logo Vreeker Schilderwerken Alkmaar

Een verademing...

Na onze medewerker verschillende malen naar de arbo-arts gestuurd te hebben, kwamen daar alleen maar moeilijk inpasbare werkafspraken en weinig oplossingsgerichte adviezen uit. Via, via kwamen wij in contact met Bernie van Megen. Een verademing… Zij had de kennis en ervaring om het proces voortvarend te sturen en had een juist weerwoord om gelijkwaardige gesprekspartner te zijn ten opzichte van het U.W.V. En met resultaat, onze medewerker heeft nu zonder al te veel gedoe een IVA-uitkering! Verder vonden wij het prettig dat zij oog had voor de werknemer zowel voor de werkgever.
hi-fi klubben logo

Klare taal en doortastend optreden

Via een contact bij onze brancheorganisatie Uneto/VNI kwamen we in contact met Pre-sense. Vanaf het eerste moment een goed contact waar een half woord al genoeg bleek om precies te begrijpen wat belangrijk is en vooral hoe verder te gaan. Snel werd duidelijk wat voor broddelwerk de Arbodienst tot dan toe geleverd had en de dure consequencies dit voor ons bedrijf en de persoon van het dossier zou hebben gehad als er niet kordaat ingegrepen was door Pre-sense. Weg met wollige taal, pappen-en-nathouden. Pre-sense staat voor klare taal en doortastend optreden in een gebied vol met potentiële valkuilen.
— Cas Oostvogel, Hi-Fi Klubben
Logo van Xella

Up-to-date parate kennis gecombineerd met een grote mate van betrokkenheid

Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Pre-sense als ondersteuning voor ons verzuim. Zij richten zich op duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers en dit is met name van belang voor de continuïteit van ons bedrijf. Pre-sense heeft jarenlange ervaring binnen onze branche en beschikt over een uitgebreid netwerk van goede professionele partners waar we op mee kunnen liften. Door hun altijd up-to-date parate kennis, gecombineerd met een grote mate van betrokkenheid bij ons bedrijf én de medewerker, is Pre-sense een zeer goede en prettige gesprekspartner.
— Marieke de Jong, Xella Nederland B.V.

Groot inlevingsvermogen voor zowel onderneming als medewerker

Als tevreden opdrachtgever kunnen wij Pre-Sense van harte aanbevelen als professionele partner voor bemiddeling bij verzuim. Vaktechnisch erg sterk, maar bovenal met een groot inlevingsvermogen (voor zowel onderneming als medewerker). Daarnaast flexibel en resultaatgericht.
Logo Zaanstad Schilderwerken

Pre-Sense maakt het verschil

Ik heb gekozen voor Pre-Sense vanwege hun jarenlange ervaring en doelgerichte aanpak. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding door Bernie van Megen, arbeidsdeskundige. Pre-Sense maakt het verschil ten opzichte van de reguliere Arbodienstverlening, vanwege hun kwaliteit. Een aanrader voor iedere werkgever.